Smještaj

Smještajne jedinice

Hotel Milenij**** nudi ugodan boravak u 18 komfornih soba i 3 suitea opremljenima tušem, direktnom telefonskom vezom, Wi-Fi pristupom Internetu, SAT TV-om, mini barom, sušilom za kosu, sefom i klima uređajem. S balkona se pruža savršen pogled na more i poluotok Sveti Petar, a dio soba nudi prekrasnu panoramu parka prirode Biokovo. Dizalo povezuje sve etaže s podzemnom garažom koja je pod 24-satnim video nadzorom.

 

Standard dvokrevetna soba s pogledom na park 1/2

Dvokrevetna soba 1/2 ima prozor s pogledom na park prirode Biokovo i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

Standard dvokrevetna soba s pogledom na more 1/2

Dvokrevetna soba (1/2) standard ima balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

Superior dvokrevetna soba s pogledom na more 1/2 + 1

Prostrana dvokrevetna soba superior (1/2+1) ima balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

Trokrevetna soba s pogledom na park 1/3 + 1

Trokrevetna soba (1/3+1) ima balkon s pogledom na park prirode Biokovo i kupatilo s tušem. Soba je klimatizirana, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

Suite s pogledom na more S2 + 2

Prostran suite (2+2) ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak, balkon s pogledom na more i kupatilo s tušem. Suite je klimatiziran, ima direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi pristup Internetu, SAT-TV, mini bar, sušilo za kosu i sef.

Comments are closed.